Porovnání použitelnosti některých metod pro rodovou a druhovou identifikaci bifidobakterií.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F04%3A994806" target="_blank" >RIV/16193296:_____/04:994806 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Porovnání použitelnosti některých metod pro rodovou a druhovou identifikaci bifidobakterií.
Popis výsledku v původním jazyce
Porovnání použitelnosti některých metod pro rodovou a druhovou identifikaci bifidobakterií.
Název v anglickém jazyce
Utilization of probiotics in dairy products to improve their quality, nutrition value and health safety
Popis výsledku anglicky
Utilization of probiotics in dairy products to improve their quality, nutrition value and health safetyUtilization of probiotics in dairy products to improve their quality, nutrition value and health safety
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QE1382" target="_blank" >QE1382: Využití probiotik v mléčných výrobcích pro zvýšení jejich kvality, nutriční hodnoty a zdravotní bezpečnosti</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Mlékařské listy-Zpravoda
ISSN
—
e-ISSN
—
Svazek periodika
80
Číslo periodika v rámci svazku
80
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
18-24
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—