Porovnání technologických vlastností syřidel mikrobiálního původu. publikace
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F04%3A995862" target="_blank" >RIV/16193296:_____/04:995862 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Porovnání technologických vlastností syřidel mikrobiálního původu. publikace
Popis výsledku v původním jazyce
Porovnání technologických vlastností syřidel mikrobiálního původu. publikace
Název v anglickém jazyce
Development and verification of the methods controlling and operating dairy technologies in the chain beginning from the entering raw materials to the consumers.
Popis výsledku anglicky
Development and verification of the methods controlling and operating dairy technologies in the chain beginning from the entering raw materials to the consumers.Development and verification of the methods controlling and operating dairy technologies in the chain beginning from the entering raw materials to the consumers.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QD1379" target="_blank" >QD1379: Vývoj a ověřování metod pro kontrolu a řízení technologie výroby mléčných výrobků v řetězci od vstupních surovin až po konečného spotřebitele.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Ml. Listy
ISSN
—
e-ISSN
—
Svazek periodika
82
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
14-16
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—