Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Změny v nutriční kvalitě bezpluchého ječmene během zpracování a využití zrna

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F05%3A%230000052" target="_blank" >RIV/25328859:_____/05:#0000052 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Changes in hulless barley nutritional quality during grain processing and utilization

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Hulless barley is a good alternative to enrich food of the population in developed countries, in particular due to significant content of health beneficial substances, such as digestible fibre, micronutrients and other components with evincible effects on prevention from chronic diseases. Maximum use of its potential is affected, besides selection of a suitable genotype, by the applied grain processing method and the development of recipes for making cereal products with the highest acceptable percentage of barley.

  • Název v anglickém jazyce

    Changes in hulless barley nutritional quality during grain processing and utilization

  • Popis výsledku anglicky

    Hulless barley is a good alternative to enrich food of the population in developed countries, in particular due to significant content of health beneficial substances, such as digestible fibre, micronutrients and other components with evincible effects on prevention from chronic diseases. Maximum use of its potential is affected, besides selection of a suitable genotype, by the applied grain processing method and the development of recipes for making cereal products with the highest acceptable percentage of barley.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QF3291" target="_blank" >QF3291: Vývoj potravin a doplňků stravy na bázi obilnin</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    3rd International Congress Flour - Bread `05

  • ISBN

    953-7005-07-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    50-50

  • Název nakladatele

    Faculty of Food Technology

  • Místo vydání

    Opatija

  • Místo konání akce

    Opatija

  • Datum konání akce

    26. 10. 2005

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku