Stanovení kyseliny fytové v ječmeni
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15310%2F14%3A33151893" target="_blank" >RIV/61989592:15310/14:33151893 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Stanovení kyseliny fytové v ječmeni
Popis výsledku v původním jazyce
Výzkum byl zaměřen na vývoj a optimalizaci metody vhodné pro stanovení kyseliny fytové v ječmeni. Práce zahrnovala také vývoj metody pro extrakci kyseliny fytové ze vzorku ječmene.
Název v anglickém jazyce
Determination of fytic acid in barley
Popis výsledku anglicky
The research was focused on the development and optimization of the method for the determination of phytic acid in barley. This work included the development of methods for the extraction of phytic acid from a barley sample.
Klasifikace
Druh
V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Počet stran výsledku
3
Místo vydání
—
Název nakladatele resp. objednatele
Ústav experimentální botaniky AV ČR, v.v.i.
Verze
—