Změny v nutriční kvalitě bezpluchého ječmene během zpracování a využití zrna
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F06%3A%230000227" target="_blank" >RIV/25328859:_____/06:#0000227 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Changes in hulless barley nutritional quality during grain processing and utilization
Popis výsledku v původním jazyce
Hulless barley is a good alternative to enrich food of the population in developed countries, in particular due to significant content of health beneficial substances, such as digestible fibre, micronutrients and other components with evincible effects on prevention from chronic diseases. Maximum use of its potential is affected, besides selection of a suitable genotype, by the applied grain processing method and the development of recipes for making cereal products with the highest acceptable percentage of barley.
Název v anglickém jazyce
Changes in hulless barley nutritional quality during grain processing and utilization
Popis výsledku anglicky
Hulless barley is a good alternative to enrich food of the population in developed countries, in particular due to significant content of health beneficial substances, such as digestible fibre, micronutrients and other components with evincible effects on prevention from chronic diseases. Maximum use of its potential is affected, besides selection of a suitable genotype, by the applied grain processing method and the development of recipes for making cereal products with the highest acceptable percentage of barley.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QF3291" target="_blank" >QF3291: Vývoj potravin a doplňků stravy na bázi obilnin</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of the 3rd Congress on Flour-Bread/5th Croatian Congress of Cereal Technologists
ISBN
953-7005-09-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
162-169
Název nakladatele
Faculty of Food Technology, Department of Cereal Processing Technologies
Místo vydání
Osijek
Místo konání akce
Opatija
Datum konání akce
26. 10. 2005
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—