PHYSICO-CHEMICAL PROPERTIES OF WHOLEMEAL FLOUR AND SOURDOUGH PREPARED FROM A NEW FOOD BARLEY VARIETY
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F17%3AN0000037" target="_blank" >RIV/25328859:_____/17:N0000037 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22330/17:43914466
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
PHYSICO-CHEMICAL PROPERTIES OF WHOLEMEAL FLOUR AND SOURDOUGH PREPARED FROM A NEW FOOD BARLEY VARIETY
Popis výsledku v původním jazyce
Wholemeal barley flour from AF Cesar® (a new cultivated hulless variety for food uses) was analysed and used to prepare special barley sourdoughs at different temperatures and selected lactobacilli in pilot scale. Chemical composition, physical properties and antifungal activity of wholemeal flour was determined. Profile of volatile compounds and organic acids were analysed in these sourdoughs. The effect of milling and fermentation process was evaluated.
Název v anglickém jazyce
PHYSICO-CHEMICAL PROPERTIES OF WHOLEMEAL FLOUR AND SOURDOUGH PREPARED FROM A NEW FOOD BARLEY VARIETY
Popis výsledku anglicky
Wholemeal barley flour from AF Cesar® (a new cultivated hulless variety for food uses) was analysed and used to prepare special barley sourdoughs at different temperatures and selected lactobacilli in pilot scale. Chemical composition, physical properties and antifungal activity of wholemeal flour was determined. Profile of volatile compounds and organic acids were analysed in these sourdoughs. The effect of milling and fermentation process was evaluated.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1610202" target="_blank" >QJ1610202: Vývoj nových plodin s cílem produkce potravinářských výrobků s vyšší výživovou hodnotou</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
PROCEEDINGS OF THE 13TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON POLYSACCHARIDES-GLYCOSCIENCE
ISBN
978-80-86238-74-6
ISSN
2336-6796
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
225-228
Název nakladatele
University of Chemistry and Technology Prague
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
8. 11. 2017
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
000424398900054