Celozrnné mouky a vedení kvasů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F18%3A43915579" target="_blank" >RIV/60461373:22330/18:43915579 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22350/18:43915579
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Celozrnné mouky a vedení kvasů
Popis výsledku v původním jazyce
Materiál a podmínky pro zde publikované práce vznikly ve spolupráci se společnostmi Mlýn Perner Svijany, spol. s r.o. a společností Melvia Trade s.r.o. zastupující koncern Diosna IsernHäger na českém trhu. Mlýn Perner nám již delší dobu poskytuje nové typy celozrnných mouk, které (ne zcela přesně) označujeme jako „mikronizované“, Diosna IsernHäger nám prostřednictvím společnosti Melvia dlouhodobě zapůjčila fermentor pro experimentální poloprovozní vedení kvasů a poskytuje nám své startovací kultury.
Název v anglickém jazyce
Wholemeal flour and sourdough preparation
Popis výsledku anglicky
The new type of wholemeal flour and sourdough formed of the wholemeal flour were analysed. It is a novel innovative approach to milling. Wholemeal flour and sourdough had unique properties and it is necessary to pay attention the other testing.
Klasifikace
Druh
J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Pekař a cukrář
ISSN
1213-2403
e-ISSN
—
Svazek periodika
7
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
22-25
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—