Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Celozrnné mouky a vedení kvasů

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F18%3A43915579" target="_blank" >RIV/60461373:22330/18:43915579 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60461373:22350/18:43915579

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Celozrnné mouky a vedení kvasů

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Materiál a podmínky pro zde publikované práce vznikly ve spolupráci se společnostmi Mlýn Perner Svijany, spol. s r.o. a společností Melvia Trade s.r.o. zastupující koncern Diosna IsernHäger na českém trhu. Mlýn Perner nám již delší dobu poskytuje nové typy celozrnných mouk, které (ne zcela přesně) označujeme jako „mikronizované“, Diosna IsernHäger nám prostřednictvím společnosti Melvia dlouhodobě zapůjčila fermentor pro experimentální poloprovozní vedení kvasů a poskytuje nám své startovací kultury.

  • Název v anglickém jazyce

    Wholemeal flour and sourdough preparation

  • Popis výsledku anglicky

    The new type of wholemeal flour and sourdough formed of the wholemeal flour were analysed. It is a novel innovative approach to milling. Wholemeal flour and sourdough had unique properties and it is necessary to pay attention the other testing.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Pekař a cukrář

  • ISSN

    1213-2403

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    7

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    22-25

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus