Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effect of controlled germination on nutrient content and nutritional properties of wholemeal flour and grain milling fractions from different barley varieties

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F18%3AN0000068" target="_blank" >RIV/25328859:_____/18:N0000068 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of controlled germination on nutrient content and nutritional properties of wholemeal flour and grain milling fractions from different barley varieties

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Wholemeal flours and grain milling fractions obtained after controlled germination of hulless spring barley varieties were used to analyse content and nutritional properties of selected grain nutrients. Differences in β-glucans, protein, starch and minerals, viscosity of flour suspensions, antioxidant and enzymatic activities and phenolics content were found with regard to genetic origin of the barley sources and used steeping regimes.

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of controlled germination on nutrient content and nutritional properties of wholemeal flour and grain milling fractions from different barley varieties

  • Popis výsledku anglicky

    Wholemeal flours and grain milling fractions obtained after controlled germination of hulless spring barley varieties were used to analyse content and nutritional properties of selected grain nutrients. Differences in β-glucans, protein, starch and minerals, viscosity of flour suspensions, antioxidant and enzymatic activities and phenolics content were found with regard to genetic origin of the barley sources and used steeping regimes.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 14th International Conference on Polysaccharides - Glycoscience

  • ISBN

    978-80-86238-80-7

  • ISSN

    2336-6796

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    418-422

  • Název nakladatele

    Czech Chemical Society

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    8. 11. 2018

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku

    000468165000094