Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy
Popis výsledku
Článek se zabývá odborným vzděláváním zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii. Speciálně se článek zaměřuje na problematiku gastronomických kurzů jako dalšího vzdělávání zaměstnanců gastronomických provozů z pohledu zaměstnavatelů.
Klíčová slova
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
Výsledek na webu
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy
Popis výsledku v původním jazyce
Článek se zabývá odborným vzděláváním zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii. Speciálně se článek zaměřuje na problematiku gastronomických kurzů jako dalšího vzdělávání zaměstnanců gastronomických provozů z pohledu zaměstnavatelů.
Název v anglickém jazyce
Professional education in gastronomy: Gastronomic courses
Popis výsledku anglicky
Article deals with the professional training of employees in the hotel industry and gastronomy. The article focuses specifically on gastronomic courses as a further education of employees of gastronomic establishments from the point of view of employers.
Klasifikace
Druh
Jost - Ostatní články v recenzovaných periodicích
CEP obor
—
OECD FORD obor
50204 - Business and management
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Media4u Magazine
ISSN
1214-9187
e-ISSN
—
Svazek periodika
2018
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
1-4
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—
Základní informace
Druh výsledku
Jost - Ostatní články v recenzovaných periodicích
OECD FORD
Business and management
Rok uplatnění
2018