Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

SENIORS AND EXPERIENTIAL GASTRONOMY AS A TOOL TO IMPROVE THE PERFORMANCE OF A TOURIST DESTINATION

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F19%3AN0000011" target="_blank" >RIV/25619161:_____/19:N0000011 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.vsh.cz/file.php?id=723" target="_blank" >https://www.vsh.cz/file.php?id=723</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    SENIORS AND EXPERIENTIAL GASTRONOMY AS A TOOL TO IMPROVE THE PERFORMANCE OF A TOURIST DESTINATION

  • Popis výsledku v původním jazyce

    International trade of networks of multinational companies creates a homogeneous environment that completely eliminates domestic specifics. At this moment, the solution is in the concept of tourism, which should offer such services that will make individual destinations so unique that the client chooses them as their priority. The research concentrates on the analysis of the results of the questionnaire survey, which showed preferences of respondents aged 55+ for this type of travelling. The research is the second stage of monitoring the preferences of the 55+ segment in the field of adventure tourism.

  • Název v anglickém jazyce

    SENIORS AND EXPERIENTIAL GASTRONOMY AS A TOOL TO IMPROVE THE PERFORMANCE OF A TOURIST DESTINATION

  • Popis výsledku anglicky

    International trade of networks of multinational companies creates a homogeneous environment that completely eliminates domestic specifics. At this moment, the solution is in the concept of tourism, which should offer such services that will make individual destinations so unique that the client chooses them as their priority. The research concentrates on the analysis of the results of the questionnaire survey, which showed preferences of respondents aged 55+ for this type of travelling. The research is the second stage of monitoring the preferences of the 55+ segment in the field of adventure tourism.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50204 - Business and management

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/DG18P02OVV067" target="_blank" >DG18P02OVV067: Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    11th International Scientific Conference on Hospitality, Tourism and Education: Performance of hotels and tourism destinations

  • ISBN

    978-80-87411-87-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

    111-118

  • Název nakladatele

    Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    16. 10. 2019

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku