SENIORS AND EXPERIENTIAL GASTRONOMY AS A TOOL TO IMPROVE THE PERFORMANCE OF A TOURIST DESTINATION
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F19%3AN0000011" target="_blank" >RIV/25619161:_____/19:N0000011 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.vsh.cz/file.php?id=723" target="_blank" >https://www.vsh.cz/file.php?id=723</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
SENIORS AND EXPERIENTIAL GASTRONOMY AS A TOOL TO IMPROVE THE PERFORMANCE OF A TOURIST DESTINATION
Popis výsledku v původním jazyce
International trade of networks of multinational companies creates a homogeneous environment that completely eliminates domestic specifics. At this moment, the solution is in the concept of tourism, which should offer such services that will make individual destinations so unique that the client chooses them as their priority. The research concentrates on the analysis of the results of the questionnaire survey, which showed preferences of respondents aged 55+ for this type of travelling. The research is the second stage of monitoring the preferences of the 55+ segment in the field of adventure tourism.
Název v anglickém jazyce
SENIORS AND EXPERIENTIAL GASTRONOMY AS A TOOL TO IMPROVE THE PERFORMANCE OF A TOURIST DESTINATION
Popis výsledku anglicky
International trade of networks of multinational companies creates a homogeneous environment that completely eliminates domestic specifics. At this moment, the solution is in the concept of tourism, which should offer such services that will make individual destinations so unique that the client chooses them as their priority. The research concentrates on the analysis of the results of the questionnaire survey, which showed preferences of respondents aged 55+ for this type of travelling. The research is the second stage of monitoring the preferences of the 55+ segment in the field of adventure tourism.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
50204 - Business and management
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/DG18P02OVV067" target="_blank" >DG18P02OVV067: Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
11th International Scientific Conference on Hospitality, Tourism and Education: Performance of hotels and tourism destinations
ISBN
978-80-87411-87-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
111-118
Název nakladatele
Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
16. 10. 2019
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—