Sladkovodní ryba v české gastronomii
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F21%3AN0000007" target="_blank" >RIV/25619161:_____/21:N0000007 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://ryba.czu.cz/cs/r-17229-vystupy-projektu/workshop-ryba-v-ceske-gastronomii.html" target="_blank" >https://ryba.czu.cz/cs/r-17229-vystupy-projektu/workshop-ryba-v-ceske-gastronomii.html</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sladkovodní ryba v české gastronomii
Popis výsledku v původním jazyce
Program: 1. Úvod: Aktivity projektu Ryba; 2. Přednášky - Kvalita a sezónní dostupnost sladkovodní ryby v české gastronomii , - Nabídka rybích pokrmů v české gastronomii; 3. Prezentace rybích pokrmů a způsobů jejich přípravy 4. Diskuse a hodnocení
Název v anglickém jazyce
The freshwater fish in the Czech gastronomy
Popis výsledku anglicky
The workshop agenda: 1. Introduction - project activities; 2. Lectures: a) The quality and availability of freshwater fishes in the Czech gastronomy, b) The fish foods offer in the Czech gastronomy; 3. Fish foods and their creation presentations; 4. Discussion and evaluation
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
50204 - Business and management
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/DG18P02OVV057" target="_blank" >DG18P02OVV057: Kulturní tradice českého rybářství ve světle jejího využití v cestovním ruchu a krajinotvorbě</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
35
Počet zahraničních účastníků
2
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce