Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F23%3AN0000018" target="_blank" >RIV/25619161:_____/23:N0000018 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/25619161:_____/23:N0000045
Výsledek na webu
<a href="https://www.icmarktech.org/index.php/en/" target="_blank" >https://www.icmarktech.org/index.php/en/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of the workshop was to familiarize the participants with the specifics of Czech cuisine in the context of European cuisine; the majority of participants from Portugal and Spain made a comparison of Czech and their dishes and drinks.
Název v anglickém jazyce
Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23
Popis výsledku anglicky
The aim of the workshop was to familiarize the participants with the specifics of Czech cuisine in the context of European cuisine; the majority of participants from Portugal and Spain made a comparison of Czech and their dishes and drinks.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
50301 - Education, general; including training, pedagogy, didactics [and education systems]
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
120
Počet zahraničních účastníků
115
Typ akce podle státní přísl. účastníků
WRD - Celosvětová akce