Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Quality or Still Dual Quality?

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25840886%3A_____%2F21%3AN0000031" target="_blank" >RIV/25840886:_____/21:N0000031 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/61989100:27350/20:10245701

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.31490/9788024844565" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.31490/9788024844565</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.31490/9788024844565" target="_blank" >10.31490/9788024844565</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Quality or Still Dual Quality?

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Quality, especially the dual quality of food products, is a source of consumer concern and a loss of consumer confidence in the single market. The issue of the dual quality of some products marketed under the same brand or trademark but with different content, composition or quality in EU Member States is still a hot topic of discussion and research. Ensuring food safety and quality in the EU is an extremely complex legal and implementation issue. The article follows up on the author's contribution from the International Conference on European Integration 2018 entitled "Consumers in the European Union and the dual quality of food" and evaluates the changes that have taken place since its publication.

  • Název v anglickém jazyce

    Quality or Still Dual Quality?

  • Popis výsledku anglicky

    Quality, especially the dual quality of food products, is a source of consumer concern and a loss of consumer confidence in the single market. The issue of the dual quality of some products marketed under the same brand or trademark but with different content, composition or quality in EU Member States is still a hot topic of discussion and research. Ensuring food safety and quality in the EU is an extremely complex legal and implementation issue. The article follows up on the author's contribution from the International Conference on European Integration 2018 entitled "Consumers in the European Union and the dual quality of food" and evaluates the changes that have taken place since its publication.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50200 - Economics and Business

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 5th International Conference on European Integration 2020

  • ISBN

    978-80-248-4455-8

  • ISSN

    2571-029X

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    432 - 439

  • Název nakladatele

    VŠB - Technical University Ostrava

  • Místo vydání

    Ostrava

  • Místo konání akce

    Ostrava

  • Datum konání akce

    3. 12. 2020

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku