Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Poloprovozní ověření inokulace vinného moštu lyofilizovaným preparátem adaptovaných saccharomycetních a non-saccharomycetních kvasinek a imobilizovanými adaptovanými saccharomycetními a non-saccharomycetními kvasinkami na nanovlákenném nosiči

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26295059%3A_____%2F22%3AN0000021" target="_blank" >RIV/26295059:_____/22:N0000021 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Poloprovozní ověření inokulace vinného moštu lyofilizovaným preparátem adaptovaných saccharomycetních a non-saccharomycetních kvasinek a imobilizovanými adaptovanými saccharomycetními a non-saccharomycetními kvasinkami na nanovlákenném nosiči

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Poloprovozní fermentace vinného moštu inokulovaného sypkým preparátem adaptovaných vinařských kvasinek nebo adaptovanými vinařskými kvasinkami imobilizovanými na nanovlákenných nosičích s cílem ověřit jejich schopnost úspěšně provést kompletní fermentaci vinného moštu včetně vlivu na senzoriku výsledného vína.

  • Název v anglickém jazyce

    Pilot verification of wine must inoculation with a lyophilized preparation of adapted saccharomyces and non-saccharomyces yeasts and immobilized adapted saccharomyces and non-saccharomyces yeasts on a nanofiber carrier

  • Popis výsledku anglicky

    Pilot fermentation of wine must inoculated with a loose preparation of adapted wine yeast or adapted wine yeast immobilized on nanofiber carriers with the aim of verifying their ability to successfully carry out a complete fermentation of wine must, including the effect on the sensory properties of the resulting wine.

Klasifikace

  • Druh

    Z<sub>polop</sub> - Poloprovoz

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/EG19_262%2F0019991" target="_blank" >EG19_262/0019991: Využití selekčního tlaku a nanomateriálů jako efektivních nástrojů stimulace biotechnologických systémů</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    CZ.01.1.02/0.0/0.0/19_262/0019991-V3.6

  • Číselná identifikace

    CZ.01.1.02/0.0/0.0/19_262/0019991-V3.6

  • Technické parametry

    Reglement technologických kroků inokulace vinného moštu sypkým preparátem adaptovaných kvasinek nebo adaptovaných kvasinek imobilizovaných na nanovlákenných nosičích v poloprovozním měřítku.

  • Ekonomické parametry

    Licence dle dohody. Navýšení ceny lahve aplikací technologie o 1,5 Kč.

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    26295059; 46747885

  • Název vlastníka

    EPS biotechnology, s.r.o., V Pastouškách 205, 68604 Kunovice; Technická univerzita v Liberci, Studentská 1402/2, 46001 Liberec

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Požadavek na licenční poplatek

    Z - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje v některých případech licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem