Možnosti zvýšení podílu energie v objemných krmivech ekologicky hospodařících farem
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26296080%3A_____%2F09%3A0R000213" target="_blank" >RIV/26296080:_____/09:0R000213 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Možnosti zvýšení podílu energie v objemných krmivech ekologicky hospodařících farem
Popis výsledku v původním jazyce
V rámci výzkumného projektu zaměřeného na produkci mléka v systému ekologické produkce bylo v ČR sledováno několik vybraných farem z hlediska systému výživy a krmení dojnic, hygieny při výrobě mléka a jeho kvality a porovnáváno s konvenčním způsobem produkce.
Název v anglickém jazyce
Possibilities of increasing the energy share in bulk feed in organic farming
Popis výsledku anglicky
In this research project focused on dairy productin in organic production system in the CR was observed a few selected farms in terms of nutritions and feeding of dairy cows, milk production hygiene and quality and compared with conventional production.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1G58063" target="_blank" >1G58063: Zvýšení kvality a efektivnosti systémů produkce mléka a mléčných výrobků v podmínkách ekologického zemědělství od zajištění výživy přes technologii mléčné produkce až po její zpracování jako konkurenceschopné alternativy konvenčním systémům.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů