Milk and Milk Products. Part II.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F16%3A43874817" target="_blank" >RIV/70883521:28110/16:43874817 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
slovinština
Název v původním jazyce
Mlieko a mliečne výrobky. II. diel Technológia výroby mliečnych výrobkov
Popis výsledku v původním jazyce
Kniha se zabývá technologií výroby mléčných výrobků: máslo, bezvodý mléčný tuk, kysané mléčné výrobky, sýry, zahuštěnými mléčnými výrobky, sušenými mléčnými výrobky a mraženými krémy.
Název v anglickém jazyce
Milk and Milk Products. Part II.
Popis výsledku anglicky
The book deals with technology of milk products: butter, anhydrous milk fat, fermented dairy products, cheese, condensed dairy products, dairy powders and ice cream.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
978-80-552-1451-1
Počet stran knihy
254
Název nakladatele
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Místo vydání
Nitra
Kód UT WoS knihy
—