Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Milk and Milk Products. Part II.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F16%3A43874817" target="_blank" >RIV/70883521:28110/16:43874817 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    slovinština

  • Název v původním jazyce

    Mlieko a mliečne výrobky. II. diel Technológia výroby mliečnych výrobkov

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Kniha se zabývá technologií výroby mléčných výrobků: máslo, bezvodý mléčný tuk, kysané mléčné výrobky, sýry, zahuštěnými mléčnými výrobky, sušenými mléčnými výrobky a mraženými krémy.

  • Název v anglickém jazyce

    Milk and Milk Products. Part II.

  • Popis výsledku anglicky

    The book deals with technology of milk products: butter, anhydrous milk fat, fermented dairy products, cheese, condensed dairy products, dairy powders and ice cream.

Klasifikace

  • Druh

    B - Odborná kniha

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

    978-80-552-1451-1

  • Počet stran knihy

    254

  • Název nakladatele

    Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre

  • Místo vydání

    Nitra

  • Kód UT WoS knihy