Milk and Milk Products. Part I.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F15%3A43874816" target="_blank" >RIV/70883521:28110/15:43874816 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
slovinština
Název v původním jazyce
Mlieko a mliečne výrobky. I. diel Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka
Popis výsledku v původním jazyce
Kniha se zabývá mlékem a mléčnými výrobky: všeobecnou charakteristikou mléka, chemickým složením mléka a technologií výroby tekutých mléčných výrobků.
Název v anglickém jazyce
Milk and Milk Products. Part I.
Popis výsledku anglicky
The book deals with milk and milk products: general properties of milk, dairy chemistry and technology of liquid dairy products.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
978-80-552-1311-8
Počet stran knihy
221
Název nakladatele
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Místo vydání
Nitra
Kód UT WoS knihy
—