Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Breeding forage and grain legumes to increase EU and China protein self-sufficiencyd grain legumes to increase EU and China protein self-sufficiency

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26296080%3A_____%2F18%3AN0000108" target="_blank" >RIV/26296080:_____/18:N0000108 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Breeding forage and grain legumes to increase EU and China protein self-sufficiencyd grain legumes to increase EU and China protein self-sufficiency

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The title of this short post is the same as the international Horizon2020 project, launched in September 2017. The main objective is to reduce Europe's and China's dependence on protein feed and food imports by developing effective breeding strategies for the most economically important types of leguminous feed for human nutrition. The aim of the project is also to contribute to crop diversification, increase productivity, yield stability and protein quality both in forage (red clover and alfalfa) as well as in legumes (peas, beans and soybeans).

  • Název v anglickém jazyce

    Breeding forage and grain legumes to increase EU and China protein self-sufficiencyd grain legumes to increase EU and China protein self-sufficiency

  • Popis výsledku anglicky

    The title of this short post is the same as the international Horizon2020 project, launched in September 2017. The main objective is to reduce Europe's and China's dependence on protein feed and food imports by developing effective breeding strategies for the most economically important types of leguminous feed for human nutrition. The aim of the project is also to contribute to crop diversification, increase productivity, yield stability and protein quality both in forage (red clover and alfalfa) as well as in legumes (peas, beans and soybeans).

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů