Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Sterilovaná nutričně definovaná tekutá výživa s vyšším obsahem energie

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F05%3ANUTREN05" target="_blank" >RIV/26722861:_____/05:NUTREN05 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Sterilovaná nutričně definovaná tekutá výživa s vyšším obsahem energie

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Technické řešení se týká složení nutričně definované tekuté výživy na bázi přirozených , chemicky nemodifikovaných bílkovin mléka v poměru kasein: syrovátkové bílkoviny 4 : 1, s nízkým obsahem laktosy a upravené sterilací. Podle tohoto technického řešenímá sterilovaná nutričně definovaná tekutá výživa s vyšším obsahem energie výhodu v tom, že energetický obsah je dostačující pro pacienty , kteří nemohou přijímat vysoké dávky tekutin. Přípravek je možno používat i pro rekonvalescenci

  • Název v anglickém jazyce

    Sterilized nutritionally defined liquid diet with higher energy content

  • Popis výsledku anglicky

    The technical solution relates to the composition of nutritionally defined liquid diet based on natural, chemically unmodified proteins in the milk casein ratio: whey protein 4:1, low lactose content and modified by sterilization. According to this technical solution is sterilized nutritionally defined liquid diet with higher energy content advantage that energy content is sufficient for patiens who can not take high doses of fluid. The product can be used for recovery.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    16087

  • Vydavatel

  • Název vydavatele

  • Místo vydání

  • Stát vydání

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.

  • Způsob využití

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence