Sterilovaný mléčný dezert na bázi tvarohu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F20%3AN0000009" target="_blank" >RIV/26722861:_____/20:N0000009 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0033/uv033896.pdf" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0033/uv033896.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sterilovaný mléčný dezert na bázi tvarohu
Popis výsledku v původním jazyce
Byl vyvinut sterilovaný mléčný dezert na bázi delaktózované mléčné bílkoviny s pastovitou konzistencí. Jedná se o nutričně definovanou výživu připravenou z delaktózovaného tvarohu nebo mléčné bílkoviny se zvýšeným obsahem nenasycených mastných kyselin a s vysokým obsahem energie.
Název v anglickém jazyce
Sterilized milk dessert based on cottage cheese
Popis výsledku anglicky
A sterilized milk dessert based on delactose milk protein with a pasty consistency was developed. It is a nutritionally defined diet prepared from delactose curd or milk protein with an increased content of unsaturated fatty acids and a high energy content.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
33896
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.; BOHEMILK, a.s.
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
V - Výsledek je využíván vlastníkem