Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Fermentovaný výrobek s vysokým obsahem bílkovin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3ABILKOV08" target="_blank" >RIV/26722861:_____/08:BILKOV08 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Fermentovaný výrobek s vysokým obsahem bílkovin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Technické řešení užitného vzoru se týká fermentovaného výrobku obsahem bílkovin 6 až 16 % hmot. Bílkovinná složka je tvořena mléčnou bílkovinou, nebo ultrafiltrátem s přídavkem kaseinátu, nebo sladkou syrovátkou a přídavkem mléčných bílkovin, nebo alternativně sojovou bílkovinou s přídavkem mléčných bílkovin. Všechny, výše uvedené typy výrobků, obsahují probiotické bakterie v množství minimálně 102 v 1 g a jsou vhodně doplněny ovocnou nebo zeleninovou složkou, inulinem a sladidly.

  • Název v anglickém jazyce

    Fermented product with high content of protein

  • Popis výsledku anglicky

    Popis výsledku anglicky : Technical solution according utility design is concerned of fermented product with the protein content 6 to 16% wt. Protein component is constituted by milk protein or ultrafiltrate with casein addition, or by sweet whey with milk proteins addition, or alternative with soy protein with milk proteins addition. The all of the above mentioned types of products content probiotic bacteria in quantity minimal 1x102 in g and are suitable supplemented with fruit or vegetable component,inulin and sweeteners.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    19015

  • Vydavatel

  • Název vydavatele

  • Místo vydání

  • Stát vydání

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.

  • Způsob využití

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence