Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Workshop DEN VÚM 2008

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3ADENVUM08" target="_blank" >RIV/26722861:_____/08:DENVUM08 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Workshop DEN VÚM 2008

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Témata workshopu: Současný stav a trendy produkce a spotřeby mléka ve světě a v ČR Nové mikrobiologické a chemické metody a funkční potraviny s probiotiky - Výsledky Výzkumného záměru MŠMT Vysoké počty somatických buněk v syrovém mléce, zhoršení jeho mikrobiální kvality a možnost zlepšení zpracovatelnosti při výrobě sýrů Výzkum nových typů funkčních potravin Vlastnosti ČMK při kultivaci v teplotním cyklu Presentace Laktoflora Mlékařské kultury s novými vlastnostmi pro využití v kysaných mléčných výrobcích. Aplikace ? divokých? kmenů bakterií mléčného kvašení pro nové mléčné výrobky Využití molekulárně biologických metod při získávání nových kmenů baktérií mléčného kvašení s probiotickými vlastnostmi Hodnocení fermentovaných nápojů z kozího mléka

  • Název v anglickém jazyce

    Workshop DEN VÚM 2008

  • Popis výsledku anglicky

    Subjects of workshop: Current status and trends of production and consumption of milk in the world and in the Czech Republic New microbiological and chemical methods, and functional foods with probiotics - Results of research project of Ministry of Education, Youth and Sport High numbers of somatic cells in raw milk, microbial deterioration of its quality and the possibility of improving the workability in the manufacture of cheese Research on new types of functional foods Properties of pure starter cultures in cultivation in the temperature cycle Presentation Laktoflora Milk culture with new properties for use in dairy fermented products. Application of "wild" strains of lactic acid bacteria for new dairy products. The use of molecular biological methods for obtaining new strains of lactic acid bacteria with probiotic properties Evaluation of fermented beverages from goat's milk

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Hotel Krystal, Praha 6, José Martího 2

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    43

  • Počet zahraničních účastníků

    0

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce