Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Workshop DEN VÚM 21.4.2010

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F10%3ADENVUM10" target="_blank" >RIV/26722861:_____/10:DENVUM10 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Workshop DEN VÚM 21.4.2010

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Témata workshopu: Mlékařství ČR OP: Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství? Aktivity České technologické platformy pro potraviny Výsledky Výzkumného záměru a dalších projektů MŠMT a výzkumných projektů MZe a MŠMT Nové instrumentální metody prohodnocení kvality mléka Mléčných funkční potraviny ? nové výrobky Hodnocení kvality mléka, a stanovování jeho složek - Výsledky mezilaboratorních testů Mlékařské kultury s novými vlastnostmi pro využití v kysaných mléčných výrobcích. Možnosti aplikace nových metod pro určování nových kmenů probiotických bakterií Charakterizace potencionálně probiotických bakterií rodu Lbc. lidského původu ze sbírky Laktoflora

  • Název v anglickém jazyce

    Workshop DEN VÚM 21.4.2010

  • Popis výsledku anglicky

    Subjects of workshop: Dairying in Czech Republic, OP: Complex education of human resources in dairy Activities of Czech technological platform for foods Results of research project and another projects of Ministry of Education, Youth and Sport and research projects of Ministry of Agriculture New instrumental methods for evaluation of milk quality Milk functional foods ? new products Evaluation of milk quality and Determination of milk components ? Results of interlaboratory tests Milk cultures with newproperties for applying in fermented milk products Application possibilities of the new methods for determination of probiotic bacteria new strains Characterization of possible probiotic bacteria of Lbc. strain of human origin from Collection Laktoflora

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů