Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Workshop DEN VÚM 2007

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F07%3ADENVUM07" target="_blank" >RIV/26722861:_____/07:DENVUM07 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Workshop DEN VÚM 2007

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Témata workshopu: Novinky veterinární a potravinářské legislativy. Aktivity VÚM ? výzkum a pomoc praxi Výsledky Výzkumného záměru MŠMT Přístrojová technika FOSS a její využití v mlékárenském průmyslu Zajištění kvality výsledků při měření na přístrojích Milkoscan Vývoj nových typů mléčných výrobků Presentace Laktoflora Mlékařské kultury pro přímé zaočkování, Mikrobitesty, Živné půdy Aplikace bakterií mléčného kvašení produkujících bakteriociny v mléčných výrobcích Identifikace a charakterizace nových izolátů bakterií mléčného kvašení deponovaných ve sbírce Laktoflora. Fermentované mléčné nápoje z kozího mléka

  • Název v anglickém jazyce

    Workshop DEN VÚM 2007

  • Popis výsledku anglicky

    Subjects of workshop: News in veterinary and food legislation. The Dairy Research Institute activities - research and practical assistance Results of research project of Ministry of Education, Youth and Sport FOSS instrumentation and its applications inthe dairy industry Ensuring the quality of the results of the measurements on devices Milkoscan The development of new types of dairy products Laktoflora presentation Milk cultures for direct inoculation, Mikrobitests, culture media Application of bacteriocins producing lactic acid bacteria in dairy products. Identification and characterization of new isolates of lactic acid bacteria carried in Laktoflora collection. Fermented milk drinks of goat's milk

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Hotel Krystal, Praha 6, José Martího 2

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    42

  • Počet zahraničních účastníků

    0

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce