Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Workshop DEN VÚM 2005

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F05%3ADENVUM05" target="_blank" >RIV/26722861:_____/05:DENVUM05 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Workshop DEN VÚM 2005

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Témata workshopu: Aktivity Výzkumného ústavu mlékárenského a Laktoflory Výzkum, služby, výroba Výroba a spotřeba mléka a mléčných výrobků Vývoj a ověřování metod pro kontrolu a řízení technologie výroby mléčných výrobků v řetězci od vstupních surovin ažpo konečného spotřebitele Kvalita syrového kravského mléka v roce 2004 Modelové zátěžové testy (termostatové zkoušky) pro sterilované a termizované mléčné výrobky Výskyt biogenních amínů v sýrech Molekulárně biologické metody identifikace bakterií mléčného kvašení Identifikace bakterií mléčného kvašení (bmk) v mléčných produktech s využitím molekulárně biologických metod. Praktické zkušenosti

  • Název v anglickém jazyce

    Workshop DEN VÚM 2005

  • Popis výsledku anglicky

    Subjects of workshop: The Dairy Research Institute and Laktoflora activities Research, services, production Production and consumption of milk and milk products Development and validation of methods for control and management of production technology ofdairy products in the chain from input of raw materials to final consumer The quality of raw cow's milk in 2004 Model load tests (thermostat tests) for sterilized and thermized milk products The occurrence of biogenic amines in cheese Molecular-biological methods for identification of lactic acid bacteria Identification of lactic acid bakteria (LAB) in dairy products using molecular-biological methods. Practical experience.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Hotel Krystal, Praha 6, José Martího 2

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    35

  • Počet zahraničních účastníků

    0

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce