Workshop DEN VÚM 2009
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F09%3ADENVUM09" target="_blank" >RIV/26722861:_____/09:DENVUM09 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Workshop DEN VÚM 2009
Popis výsledku v původním jazyce
Témata workshopu: Situace v produkci a spotřebě mléka ve světě a v ČR; Aktivity VÚM ? výzkum a pomoc praxi, výsledky Výzkumného záměru Biomléko Zajištění kvality výsledků měření IR analyzátorů Stanovení proteolytických mikroorganismů a jejich enzymů v mléce Mléčné funkční potraviny ? nové výrobky Produkce biogenních amínů v sýrech Identifikace a typizace bakterií významných v mlékárenském průmyslu pomocí amplifikačních metod Identifikace bakterií mléčného kvašení v mléčných výrobcích Využití kaseinmakropeptidu pro potraviny s vyšším zdravotním benefitem
Název v anglickém jazyce
Workshop DEN VÚM 2009
Popis výsledku anglicky
Subjects of workshop: World and Czech Republic situation in milk production and consumption; Dairy Research Institute activities - research, services, results of research project of Ministry of Education, Youth and Sport; Bio milk Quality assurance of IRanalyzer measurement results; Determination of proteolytic microorganisms and their enzymes in milk; Milk functional foods ? new products; Production of biogenic amines in cheese; Identification and typology of lactic acid bacteria (important in dairy industry) using amplification method; Identification of lactic acid bacteria in milk products; Utilization of caseinmacropeptid in foods with higher health benefits;
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů