Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Workshop DEN VÚM 2009

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F09%3ADENVUM09" target="_blank" >RIV/26722861:_____/09:DENVUM09 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Workshop DEN VÚM 2009

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Témata workshopu: Situace v produkci a spotřebě mléka ve světě a v ČR; Aktivity VÚM ? výzkum a pomoc praxi, výsledky Výzkumného záměru Biomléko Zajištění kvality výsledků měření IR analyzátorů Stanovení proteolytických mikroorganismů a jejich enzymů v mléce Mléčné funkční potraviny ? nové výrobky Produkce biogenních amínů v sýrech Identifikace a typizace bakterií významných v mlékárenském průmyslu pomocí amplifikačních metod Identifikace bakterií mléčného kvašení v mléčných výrobcích Využití kaseinmakropeptidu pro potraviny s vyšším zdravotním benefitem

  • Název v anglickém jazyce

    Workshop DEN VÚM 2009

  • Popis výsledku anglicky

    Subjects of workshop: World and Czech Republic situation in milk production and consumption; Dairy Research Institute activities - research, services, results of research project of Ministry of Education, Youth and Sport; Bio milk Quality assurance of IRanalyzer measurement results; Determination of proteolytic microorganisms and their enzymes in milk; Milk functional foods ? new products; Production of biogenic amines in cheese; Identification and typology of lactic acid bacteria (important in dairy industry) using amplification method; Identification of lactic acid bacteria in milk products; Utilization of caseinmacropeptid in foods with higher health benefits;

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů