Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Mléčný fermentovaný nápoj z kozího tepelně ošetřeného mléka s probiotickou kulturou

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3AKOZINA08" target="_blank" >RIV/26722861:_____/08:KOZINA08 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Mléčný fermentovaný nápoj z kozího tepelně ošetřeného mléka s probiotickou kulturou

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Mléčný fermentovaný nápoj z kozího tepelně ošetřeného mléka s probiotickou kulturou, podle tohoto technického řešení, je vhodným výživovým doplňkem pro osoby alergické na bílkoviny kravského mléka. Tento nápoj dojde uplatnění pro přípravu dietních jídelstudené kuchyně se zvýšeným zdravotním benefitem.

  • Název v anglickém jazyce

    Fermented milk-beverage from heat treated goat milk with probiotic culture

  • Popis výsledku anglicky

    Fermented milk-beverage from heat treated goat milk with probiotic culture, according to this technical analysis, is a convenient nutritive supplement for people with allergic reactions to cow milk proteins. The beverage can be applicable in diet food preparation with an increased health benefit.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    19077

  • Vydavatel

  • Název vydavatele

  • Místo vydání

  • Stát vydání

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.

  • Způsob využití

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence