Mléčný fermentovaný nápoj z kozího tepelně ošetřeného mléka s probiotickou kulturou
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3AKOZINA08" target="_blank" >RIV/26722861:_____/08:KOZINA08 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Mléčný fermentovaný nápoj z kozího tepelně ošetřeného mléka s probiotickou kulturou
Popis výsledku v původním jazyce
Mléčný fermentovaný nápoj z kozího tepelně ošetřeného mléka s probiotickou kulturou, podle tohoto technického řešení, je vhodným výživovým doplňkem pro osoby alergické na bílkoviny kravského mléka. Tento nápoj dojde uplatnění pro přípravu dietních jídelstudené kuchyně se zvýšeným zdravotním benefitem.
Název v anglickém jazyce
Fermented milk-beverage from heat treated goat milk with probiotic culture
Popis výsledku anglicky
Fermented milk-beverage from heat treated goat milk with probiotic culture, according to this technical analysis, is a convenient nutritive supplement for people with allergic reactions to cow milk proteins. The beverage can be applicable in diet food preparation with an increased health benefit.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
19077
Vydavatel
—
Název vydavatele
—
Místo vydání
—
Stát vydání
—
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.
Způsob využití
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence