Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Comparision of anticlostridial cultures (poster)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F09%3ACLOSTR09" target="_blank" >RIV/26722861:_____/09:CLOSTR09 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Comparision of anticlostridial cultures (poster)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The poster was presented on International Dairy Federation World Dairy Summit, 20.-24.09/2009, Berlin Germany. Occurrence of gas-producing clostridia in milk is one of the most important problems in semi-hard and hard cheese manufacturing because they can cause unfavourable odour and undesireable opened texture that are typical for late blown cheese. The main task of this work is to compare effect of muramidase, potassium nitrate, the mesophilic starter culture CCDM 1, nisin, the nisin-producing Lactococcus strain CCDM 731 and two Lactobacillus paracasei NSLAB (non-starter lactic acid bacteria) strains with anticlostridial activity on survival and growth of gas-producing Clostridium tyrobutyricum in model cheese-slurry system.

  • Název v anglickém jazyce

    Comparision of anticlostridial cultures (poster)

  • Popis výsledku anglicky

    The poster was presented on International Dairy Federation World Dairy Summit, 20.-24.09/2009, Berlin Germany. Occurrence of gas-producing clostridia in milk is one of the most important problems in semi-hard and hard cheese manufacturing because they can cause unfavourable odour and undesireable opened texture that are typical for late blown cheese. The main task of this work is to compare effect of muramidase, potassium nitrate, the mesophilic starter culture CCDM 1, nisin, the nisin-producing Lactococcus strain CCDM 731 and two Lactobacillus paracasei NSLAB (non-starter lactic acid bacteria) strains with anticlostridial activity on survival and growth of gas-producing Clostridium tyrobutyricum in model cheese-slurry system.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů