Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Sušený podpůrný prostředek k získání imunity

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F10%3AFSUSIM10" target="_blank" >RIV/26722861:_____/10:FSUSIM10 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/26722861:_____/10:FDRYIM10

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Sušený podpůrný prostředek k získání imunity

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Technické řešení se týká sušeného podpůrného prostředku v práškové lyofilizované formě, jehož podáváním se obnoví přirozená imunita lidského organismu. Posílení imunity je většinou potřeba nastartovat vysokou koncentrací probiotických bakterií. Sušený podpůrný prostředek, podle toho užitného vzoru, obsahuje minimálně 106 probiotických bakterií rodu Lactobacillus v 1 g výrobku, dále obsahuje další kmeny bakterií mléčného kysání, významné minerální látky a vitaminy ze skupiny A, B, C, D, E, H, K.

  • Název v anglickém jazyce

    Dried promotive application for obtaining immunity

  • Popis výsledku anglicky

    Technical solution is related to dried promotive application in powder freeze-dried form whose consumption renovates natural immunity of human organisms. Reinforcement of immunity has mostly to be started by high concentration of probiotic bacteria. Dried promotive application, according to this utility model, contains minimally 106 of probiotic bacteria of genus Lactobacillus in 1 g of product and also other strains of lactic acid bacteria, minerals and vitamins from A, B, C, D, E, H, K group.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    20483

  • Vydavatel

  • Název vydavatele

  • Místo vydání

  • Stát vydání

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav mlékárenský, s.r.o., MILCOM a.s.

  • Způsob využití

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence