Směs pro přípravu domácího jogurtu s obsahem vybraných kmenů bakterií mléčného kvašení a probiotických bakterií, sušeného kravského kolostra a prebiotika
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F16%3AN0000061" target="_blank" >RIV/26722861:_____/16:N0000061 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22330/16:43902424
Výsledek na webu
<a href="https://isdv.upv.cz/webapp/webapp.pts.det?xprim=10210375&lan=cs&s_majs=&s_puvo=Hyr%C5%A1lov%C3%A1*&s_naze=&s_anot=" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/webapp/webapp.pts.det?xprim=10210375&lan=cs&s_majs=&s_puvo=Hyr%C5%A1lov%C3%A1*&s_naze=&s_anot=</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Směs pro přípravu domácího jogurtu s obsahem vybraných kmenů bakterií mléčného kvašení a probiotických bakterií, sušeného kravského kolostra a prebiotika
Popis výsledku v původním jazyce
Směs pro přípravu domácího jogurtu s obsahem vybraných kmenů bakterií mléčného kvašení a probiotických bakterií, sušeného kravského kolostra a prebiotika vyznačující se tím, že obsahuje 10 až 30 % hmotn. sušeného kravského kolostra, 1 až 15 % hmotn. lyofilizované základní jogurtové kultury, 1 až 10 % hmotn. lyofilizovaných probiotických bakterií a zbytek do 100 % hmotn. tvoří prebiotikum.
Název v anglickém jazyce
Mixture for preparing domestic yoghurt containing selected strains of lactic fermentation bacteria and probiotic bacteria, dried cow colostrum and prebiotic
Popis výsledku anglicky
Mixture for preparration of home-made yoghurt containing selected strains of lactic acid bacteria, probiotic bacteria, dried cow colostrum and prebiotics distinguishing by content of dries cow colostrum in range 10-30 wt. %, lyophilized yogurt starter in range 1-15 wt. %, lyophilized probiotic starters 1-10 % and the rest is comprised by prebioticum.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1210376" target="_blank" >QJ1210376: Kolostrum jako zdroj nových primárních produktů v potravinách a doplňcích stravy vyznačujících se zlepšenými dietetickými vlastnostmi a vysokým obsahem přirozených biologicky aktivních látek.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
29707
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)