Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Workshop pro technology, R&D a řízení jakosti (9.6.2010) mlékárna Kunín

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F10%3AWK090610" target="_blank" >RIV/26722861:_____/10:WK090610 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Workshop pro technology, R&D a řízení jakosti (9.6.2010) mlékárna Kunín

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Suroviny pro výrobu zakysaných mléčných výrobků, tvarohů a dezertů Mikrobiální hodnocení mléka pro účely produkce zakysaných mléčných výrobků a tvarohů Sezonní změny v kvalitě mléka, Mikrobiologická kontrola laktokoků, laktobacilů, propionových bakteriía škodlivé mikroflory. Mlékařské kultury, jejich druhy, vlastnosti, hodnocení, Mikrobiologická kontrola výrobního procesu Technologie výroby zakysaných výrobků Základní technologické schéma, Změny složek mléka, Zdravotní benefity a funkční potraviny Technologie výroby tvarohů, (sýrů) a dalších výrobků Hodnocení mléka pro výrobu tvarohů, především z hlediska jeho složení, Syřidla, sýření mléka a teplotní křivky na výrobníku, Vady mikrobiálního a nemikrobiálního původu, Kontrola výtěžnosti při výrobě tvarohů

  • Název v anglickém jazyce

    Workshop for operating engineers, R&D and quality management (9.6.2010) mlékárna Kunín

  • Popis výsledku anglicky

    Raw material for producing of fermenting milk products, curd and cottage desserts Microbial evaluation of milk for purpose of producing cultured milk products and curd Seasonal variations in milk quality, microbiology control of lactococci, lactobacilli,propionic bacteria and harmful microflora. Kind of milk cultures and their properties and quality rating, microbiology control production process Technology of cultured products, basic technological scheme, change of milk composition during fermentation, Health benefits, Functional food Technological process of producing curd, (cheese) and others Evaluation of milk for producing curd, especially in term of its composition Rennet, milk renneting and thermal curves on the cheesemaker Defects of microbialand unmicrobial origin, Control of yield while producing a curd

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů