Workshop pro technology, R&D a řízení jakosti (9.6.2010) mlékárna Kunín
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F10%3AWK090610" target="_blank" >RIV/26722861:_____/10:WK090610 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Workshop pro technology, R&D a řízení jakosti (9.6.2010) mlékárna Kunín
Popis výsledku v původním jazyce
Suroviny pro výrobu zakysaných mléčných výrobků, tvarohů a dezertů Mikrobiální hodnocení mléka pro účely produkce zakysaných mléčných výrobků a tvarohů Sezonní změny v kvalitě mléka, Mikrobiologická kontrola laktokoků, laktobacilů, propionových bakteriía škodlivé mikroflory. Mlékařské kultury, jejich druhy, vlastnosti, hodnocení, Mikrobiologická kontrola výrobního procesu Technologie výroby zakysaných výrobků Základní technologické schéma, Změny složek mléka, Zdravotní benefity a funkční potraviny Technologie výroby tvarohů, (sýrů) a dalších výrobků Hodnocení mléka pro výrobu tvarohů, především z hlediska jeho složení, Syřidla, sýření mléka a teplotní křivky na výrobníku, Vady mikrobiálního a nemikrobiálního původu, Kontrola výtěžnosti při výrobě tvarohů
Název v anglickém jazyce
Workshop for operating engineers, R&D and quality management (9.6.2010) mlékárna Kunín
Popis výsledku anglicky
Raw material for producing of fermenting milk products, curd and cottage desserts Microbial evaluation of milk for purpose of producing cultured milk products and curd Seasonal variations in milk quality, microbiology control of lactococci, lactobacilli,propionic bacteria and harmful microflora. Kind of milk cultures and their properties and quality rating, microbiology control production process Technology of cultured products, basic technological scheme, change of milk composition during fermentation, Health benefits, Functional food Technological process of producing curd, (cheese) and others Evaluation of milk for producing curd, especially in term of its composition Rennet, milk renneting and thermal curves on the cheesemaker Defects of microbialand unmicrobial origin, Control of yield while producing a curd
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů