Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Homogenní mléčný bonbon s probiotiky

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F12%3AZFHOMO12" target="_blank" >RIV/26722861:_____/12:ZFHOMO12 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1886108&lan=cs" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1886108&lan=cs</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Homogenní mléčný bonbon s probiotiky

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Technické řešení se týká mléčných bonbonů s probiotiky, které mají homogenní strukturu, lahodně mléčnou chuť a které obsahují nutričně hodnotné mléčné bílkoviny, minerální látky z mléka a živé probiotické kultury. Konzistence homogenního mléčného bonbonus probiotiky je taková, že bonbon může být cucán, lízán nebo kousán. Bonbon podle tohoto technického řešení je senzorickou alternativou k běžným ovocným bonbonům.

  • Název v anglickém jazyce

    Homogenous milk confectionary with probiotics

  • Popis výsledku anglicky

    Technical solution is related to milk confectionary with probiotics which have homogenous structure, delicious milk taste and contain milk proteins of high nutritional value, milk-born minerals and viable probiotic cultures. Texture of the homogenous confectionary enables sucking, licking or biting. Confectionary according to this technical solution is a sensory alternative to common fruit ones

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    24723

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.

  • Způsob využití

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy

  • Druh možnosti využití

    P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence