Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Dietní fermentovaný probiotický mléčný výrobek na bázi rýže

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F12%3AZFRICE12" target="_blank" >RIV/26722861:_____/12:ZFRICE12 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1855371&lan=cs" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1855371&lan=cs</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Dietní fermentovaný probiotický mléčný výrobek na bázi rýže

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Technické řešení se týká dietního fermentovaného probiotického mléčného výrobku na bázi rýže vhodného pro zdravou výživu, zejména pro výživu vybraných skupin konzumentů s obtížnějším trávením, pro výživu dětské a seniorské populace. Dietní fermentovaný probiotický mléčný výrobek na bázi rýže, jehož podstata spočívá v tom, že obsahuje mléko a/nebo mléčné deriváty,rýži a probiotické bakterie. Obsahuje 106 až 108 probiotických bakterií Lactobacillus plantarum v jednom gramu výrobku.

  • Název v anglickém jazyce

    Dietary probiotic fermented milk product based on rice

  • Popis výsledku anglicky

    Technical solution relates to dietary probiotic fermented milk product based on rice suitable for a healthy diet, especially for the nutrition of selected groups of consumers with difficult digestion, nutrition for children and senior population. Dietaryprobiotic fermented milk product based on rice, characterized in that it contains milk and / or milk derivatives, rice and probiotic bacteria. 106-108 contains probiotic bacteria Lactobacillus plantarum per gram of product

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    24574

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav mlékárenský, s.r.o.

  • Způsob využití

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy

  • Druh možnosti využití

    P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence