Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Mléčné bílkovinné mikrokapsle s obsahem probiotických mikroorganismů a lecitinu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F12%3AZFLECT12" target="_blank" >RIV/26722861:_____/12:ZFLECT12 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60461373:22330/12:43894775

  • Výsledek na webu

    <a href="http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1738492&lan=cs" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1738492&lan=cs</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Mléčné bílkovinné mikrokapsle s obsahem probiotických mikroorganismů a lecitinu

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Technické řešení se týká mléčných bílkovinných mikrokapslí s obsahem probiotických mikroorganismů a lecithinu, který má vliv na změnu velikosti mikrokapslí a celistvosti olejové vrstvy na povrchu bílkovinné matrice. Současně dochází k obohacení mikrokapslí fosfolipidy.

  • Název v anglickém jazyce

    Milk protein microcapsules containing probiotic microorganisms and lecithin

  • Popis výsledku anglicky

    The technical solution is related to a milk protein microcapsules containing probiotic microorganisms and lecithin. Lecithin has an influence on changing the size of the microcapsules and compactness of the oil layer on the surface of the protein matrix.Simultaneously, the microcapsules are enriched by phospholipids.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QI111B053" target="_blank" >QI111B053: Nové postupy pro využití zemědělských surovin a produkci hlavních druhů potravin zvyšující jejich kvalitu, bezpečnost, konkurenceschopnost a výživový benefit spotřebiteli.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    23219

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav mlékárenský,s.r.o., VŠCHT Praha

  • Způsob využití

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy

  • Druh možnosti využití

    P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence