Membránové procesy v potravinářství (MEMPROPO),
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F15%3A%23TA50" target="_blank" >RIV/26722861:_____/15:#TA50 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/28676092:_____/15:#0000527
Výsledek na webu
<a href="http://www.ctpp.cz/data/files/Sbornik_Membranove%20procesy.pdf" target="_blank" >http://www.ctpp.cz/data/files/Sbornik_Membranove%20procesy.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Membránové procesy v potravinářství (MEMPROPO),
Popis výsledku v původním jazyce
Workshop s názvem „Membránové procesy v potravinářství“ se konal dne 23. 10. 2015 v Membránovém inovačním centru – MemBrain, Pod Vinicí 87, Stráž pod Ralskem. Worshopu se zúčastnilo 32 účastníků a 12 členů řešitelského týmu projektu QJ1510341. Workshop měl za cíl šířit poznatky o možnostech využití membránových procesů v potravinářství a šířit dosažené výsledky za 1. rok řešení projektu QJ1510341. Přednášky a diskuse byly roizděleny na obecnou část, kde byly tři přednášky s cílem seznámení se základními principy membránových procesů a na čast konkrétní, kde byly přednášky a diskuse o výsledcích projektu. Sborník byl vydán v počtu výtisků 200 ks, které byly předány účastníkům a dále budou distribuovány spolupracujícími platformami CZEMP a ČTPP. Sborník je uveden na webových stránkách CZEMP a ČTPP (http://www.ctpp.cz/data/files/Sbornik_Membranove%20procesy.pdf).
Název v anglickém jazyce
Membrane processes in food (MEMPROPO),
Popis výsledku anglicky
Workshop „ Membrain processes in food Industry“ was held on 23.10.2015 in Membrain inovation centr, MemBrain, Pod Vinicí 87, Stráž pod Ralskem , ČR. Participants from food industry was 32 and 12 members of researche teem of project QJ1510431. Workshop had aim to diseninate knowlidge about possibilities to expluate membrain processes in food industry and to spred results from 1st year of solving of project. Lectures and discussions were divided into general part , where three lectures had aim to present basic principals of membrain processes and in to specific part, where lectures and discussions were about results of project. Volume was edited in 200 pieces, which was pass over to participants and it will be distributed also by CZEMP and ČTPP. Volume is on web http://www.ctpp.cz/data/files/Sbornik_Membranove%20procesy.pdf .
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1510341" target="_blank" >QJ1510341: Nové technologické postupy s využitím membránových procesů poskytující nové potravinářské produkty se zlepšenými nutričními a uživatelskými vlastnostmi</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Stráž pod Ralskem, Membránové Inovační Centrum
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
48
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce