Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Tobolka s obsahem sušeného kravského kolostra, lyofilizované směsi probiotických bakterií, prebiotika, vybraných minerálních látek a vitaminů

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F16%3AN0000064" target="_blank" >RIV/26722861:_____/16:N0000064 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60461373:22330/16:43902487

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Tobolka s obsahem sušeného kravského kolostra, lyofilizované směsi probiotických bakterií, prebiotika, vybraných minerálních látek a vitaminů

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Capsule containing dried bovine colostrum, lyophilized mixture of probiotic bacteria, prebiotics and selected vitamins. Content of colostrum is in range 40-80 wt.%, prebiotic micture in range 10-40 wt. % and 5 -15 wt. % of probiotics and/or selected vitamins (E, D3).

  • Název v anglickém jazyce

    Pellet containing dried cow colostrum, lyophilized mixture of probiotic bacteria, prebiotics of selected mineral substances and vitamins

  • Popis výsledku anglicky

    Tobolka s obsahem lyofilizované směsi kmenů probiotických bakterií, sušeného kravského kolostra, prebiotika, vybraných minerálních látek a vitamínů, vyznačující se tím, že obsahuje 40 až 80 % hmotn. sušeného kravského kolostra, 10 až 40 % hmotn. prebiotika, 5 až 15 % hmotn. lyofilizované směsi probiotických bakterií mléčného kvašení a bifidobakterií a 5 až 15 % hmotn. minerálních látek. Dále může být doplněna 0,005 % až 0,02 % hmotn. vit. E a 0,001 až 0,01 % hmotn. vit.D3

Klasifikace

  • Druh

    Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1210376" target="_blank" >QJ1210376: Kolostrum jako zdroj nových primárních produktů v potravinách a doplňcích stravy vyznačujících se zlepšenými dietetickými vlastnostmi a vysokým obsahem přirozených biologicky aktivních látek.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    2016/05_Ztech

  • Číselná identifikace

  • Technické parametry

    Vlastníci ověřené technologie jsou: Ingredia s.r.p. (IČ 27289907), VUM s.r.o ( IČ 26722861) , VSCHT (IČ 60461373)

  • Ekonomické parametry

    Předpokládaný počet prodaných balení v roce 2017: 2000 ks á 260,-Kč/balení, tomu odpovídá obrat 520 tis. Kč. Předpokládaný prodej v letech 2017 až 2021 je 15000 ks á 260,-Kč/balení, odpovídající obrat je 3.900.000,-Kč

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    26722861

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)

  • Požadavek na licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem