Tobolka s obsahem sušeného kravského kolostra, lyofilizované směsi probiotických bakterií, prebiotika, vybraných minerálních látek a vitaminů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F16%3AN0000064" target="_blank" >RIV/26722861:_____/16:N0000064 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22330/16:43902487
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Tobolka s obsahem sušeného kravského kolostra, lyofilizované směsi probiotických bakterií, prebiotika, vybraných minerálních látek a vitaminů
Popis výsledku v původním jazyce
Capsule containing dried bovine colostrum, lyophilized mixture of probiotic bacteria, prebiotics and selected vitamins. Content of colostrum is in range 40-80 wt.%, prebiotic micture in range 10-40 wt. % and 5 -15 wt. % of probiotics and/or selected vitamins (E, D3).
Název v anglickém jazyce
Pellet containing dried cow colostrum, lyophilized mixture of probiotic bacteria, prebiotics of selected mineral substances and vitamins
Popis výsledku anglicky
Tobolka s obsahem lyofilizované směsi kmenů probiotických bakterií, sušeného kravského kolostra, prebiotika, vybraných minerálních látek a vitamínů, vyznačující se tím, že obsahuje 40 až 80 % hmotn. sušeného kravského kolostra, 10 až 40 % hmotn. prebiotika, 5 až 15 % hmotn. lyofilizované směsi probiotických bakterií mléčného kvašení a bifidobakterií a 5 až 15 % hmotn. minerálních látek. Dále může být doplněna 0,005 % až 0,02 % hmotn. vit. E a 0,001 až 0,01 % hmotn. vit.D3
Klasifikace
Druh
Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1210376" target="_blank" >QJ1210376: Kolostrum jako zdroj nových primárních produktů v potravinách a doplňcích stravy vyznačujících se zlepšenými dietetickými vlastnostmi a vysokým obsahem přirozených biologicky aktivních látek.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
2016/05_Ztech
Číselná identifikace
—
Technické parametry
Vlastníci ověřené technologie jsou: Ingredia s.r.p. (IČ 27289907), VUM s.r.o ( IČ 26722861) , VSCHT (IČ 60461373)
Ekonomické parametry
Předpokládaný počet prodaných balení v roce 2017: 2000 ks á 260,-Kč/balení, tomu odpovídá obrat 520 tis. Kč. Předpokládaný prodej v letech 2017 až 2021 je 15000 ks á 260,-Kč/balení, odpovídající obrat je 3.900.000,-Kč
Kategorie aplik. výsledku dle nákladů
—
IČO vlastníka výsledku
26722861
Název vlastníka
Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.
Stát vlastníka
CZ - Česká republika
Druh možnosti využití
N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)
Požadavek na licenční poplatek
—
Adresa www stránky s výsledkem
—