Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Transfer výsledků výzkumných projektů do mlékárenské praxe programem rozvoje venkova

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F18%3AN0000100" target="_blank" >RIV/26722861:_____/18:N0000100 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Transfer výsledků výzkumných projektů do mlékárenské praxe programem rozvoje venkova

  • Popis výsledku v původním jazyce

    PP prezentace a publikace ve sborníku: Drbohlav, J.: Transfer výsledků výzkumných projektů do mlékárenské praxe programem rozvoje venkova. Prezentace. VII. odborná konference se zahraniční účastí, Kroměřížské mlékařské dny, 3. – 4. 10. 2018, Kroměříž. Sborník str. 123-130. Zkušenosti se zaváděním výsledků výzkumu do mlékárenského průmyslu pomocí dotačního programu Program rozvoje venkova.

  • Název v anglickém jazyce

    Transfer of results of research projeks into dairy industry

  • Popis výsledku anglicky

    Presentation and chapter in a composite book: Drbohlav, J.: Transfer of results of research projeks into dairy industry. VII. scientific conference with foreign attendance, Kroměřížské mlékařské dny, 3. – 4. 10. 2018, Kroměříž, pp. 107-112. Experience with the introduction of research results into the dairy industry through the Rural Development Program grant program.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1510341" target="_blank" >QJ1510341: Nové technologické postupy s využitím membránových procesů poskytující nové potravinářské produkty se zlepšenými nutričními a uživatelskými vlastnostmi</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů