Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Rozšíření tuzemského genofondu bakterií mléčného kvašení a kvasinek pro použití v mlékárenském a pekárenském průmyslu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F21%3AN0000075" target="_blank" >RIV/26722861:_____/21:N0000075 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://ccdm.cz/?dtb=ccdm-bakterie&p1=3032&p2=&p3=&p4=&p5=" target="_blank" >https://ccdm.cz/?dtb=ccdm-bakterie&p1=3032&p2=&p3=&p4=&p5=</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Rozšíření tuzemského genofondu bakterií mléčného kvašení a kvasinek pro použití v mlékárenském a pekárenském průmyslu

  • Popis výsledku v původním jazyce

    QK1910024 Kavková M., Dráb V., Dlouhá Z., Cihlář J., Bazalová O., Bár L., (2021). Rozšíření tuzemského genofondu bakterií mléčného kvašení a kvasinek pro použití v mlékárenském a pekárenském průmyslu. Specifikace: Tuzemský genofond mikroorganismů byl rozšířen o 18 kmenů bakterií a 1 kmen kvasinky. Tyto kmeny jsou vedeny pod sbírkovými čísly CCDM 3032-3049 a 3305. Odkaz: https://ccdm.cz/?dtb=ccdm-bakterie&p1=3032&p2=&p3=&p4=&p5=

  • Název v anglickém jazyce

    Enlargement of the gene pool of lactic acid bacteria and yeast for application in the dairy and bakery industry

  • Popis výsledku anglicky

    QK1910024 Kavková M., Dráb V., Dlouhá Z., Cihlář J., Bazalová O., Bár L., (2021). The gene bank of microorganisms was enriched by 18 strains of lactic acid bacteria and 1 strain of yeast. These strains are registered as acronyms CCDM 3032-3049 and CCDM 3305. Odkaz: https://ccdm.cz/?dtb=ccdm-bakterie&p1=3032&p2=&p3=&p4=&p5=

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QK1910024" target="_blank" >QK1910024: Využití enzymatického a probiotického potenciálu mikroorganismů k vývoji nových a zvýšení kvality a trvanlivosti stávajících mléčných a pekárenských výrobků.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů