Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Založení kvasové sbírky mikroorganismů

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F21%3AN0000074" target="_blank" >RIV/26722861:_____/21:N0000074 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://ccdm.cz/?dtb=ccdm-bakterie&p1=3000&p2=&p3=&p4=&p5=" target="_blank" >https://ccdm.cz/?dtb=ccdm-bakterie&p1=3000&p2=&p3=&p4=&p5=</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Založení kvasové sbírky mikroorganismů

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Založení kvasové sbírky mikroorganismů. V rámci sbírky CCDM byla vytvořena specifická kolekce kmenů zahrnující tuzemský genofond bakterií a kvasinek izolovaných z kvásků. Kolekce obsahuje 50 kmenů bakterií a 6 kmenů kvasinek vedených pod sbírkovými čísly CCDM 3300-3349 a dále pak CCDM 3300-3305.

  • Název v anglickém jazyce

    Establishment of a sourdough collection of microorganisms

  • Popis výsledku anglicky

    Establishment of a sourdough collection of microorganisms. A specific collection of sourdough strains was created within the CCDM collection. The collection including the domestic gene pool of bacteria and yeasts isolated from sourdough. The sourdough collection contains 50 strains of bacteria and 6 strains of yeasts under the collection numbers CCDM 3300-3349 and CCDM 3300-3305.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QK1910024" target="_blank" >QK1910024: Využití enzymatického a probiotického potenciálu mikroorganismů k vývoji nových a zvýšení kvality a trvanlivosti stávajících mléčných a pekárenských výrobků.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů