Workshop pro pracovníky mlékárenské laboratoře
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F22%3AN0000040" target="_blank" >RIV/26722861:_____/22:N0000040 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Workshop pro pracovníky mlékárenské laboratoře
Popis výsledku v původním jazyce
Uspořádání workshopu pro pracovníky mlékárenské laboratoře, na kterém byly prezentovány následující přednášky: Chemické analýzy mléka. Butyrometrické stanovení obsahu tuku. Provedení analýz pod dohledem školitele.
Název v anglickém jazyce
Workshop for dairy laboratory workers.
Popis výsledku anglicky
Organization of a workshop for dairy laboratory workers, at which the following lectures were presented: Chemical analyzes of milk. Butyrometric determination of fat content. Conducting analyzes under the supervision.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
5
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce