Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Workshop pro odbornou veřejnost IV

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F22%3AN0000046" target="_blank" >RIV/26722861:_____/22:N0000046 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60461373:22330/22:43925541 RIV/60461373:22350/22:43925541

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Workshop pro odbornou veřejnost IV

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Workshop byl zaměřen na prezentaci výsledků dosažených za 4 roky realizace projektu – reformulaci potravin ve vybraných oblastech. Formou krátkých prezentací byly shrnuty výsledky řešení podle jednotlivých komodit jednotlivými řešiteli (doc. Ing. Aleš Rajchl, PhD., Ing Irena Němečková, PhD., doc. Ing Marcela Sluková a doc MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA). I přes nižší počet účastníků byl workshop obsahově po odborné stránce zajímavý, řešitelé projektu dostali několik zajímavých otázek a podnětů ze strany výrobců. Po workshopu proběhla krátká porada projektu, jejímž hlavním tématem bylo vypracování periodické zprávy za rok 2022 a upřesnění plánu na rok 2023 (termíny a náplně seminářů a workshopu, plnění výsledků a plán výsledků na rok 2023). Počet přihlášených účastníků semináře byl 29.

  • Název v anglickém jazyce

    Workshop for professionals IV

  • Popis výsledku anglicky

    The workshop focused on the presentation of the results achieved during the 4 years of the project implementation - food reformulation in selected areas. In the form of short presentations were summarized the results of solutions by individual commodities by idividual researchers (doc. Ing. Aleš Rajchl, PhD., Ing. Irena Němečková, PhD., doc. Ing. Marcela Sluková and doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA). Despite the lower number of participants, the workshop was interesting in terms of content the project investigators recevied several interesting questions and suggestions from the producers. After the workshop, a short project meeting was held, the main topic of which was the preparation of the periodic report for 2022 and the refinement n of the plan for 2023 (dates and content of seminars and workshops, implementation of the results and the plan of results for 2023). The number of participants registered for the workshop was 29.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40500 - Other agricultural sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    PK ČR Praha

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    29

  • Počet zahraničních účastníků

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce