Workshop pro odbornou veřejnost IV
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F22%3AN0000046" target="_blank" >RIV/26722861:_____/22:N0000046 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22330/22:43925541 RIV/60461373:22350/22:43925541
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Workshop pro odbornou veřejnost IV
Popis výsledku v původním jazyce
Workshop byl zaměřen na prezentaci výsledků dosažených za 4 roky realizace projektu – reformulaci potravin ve vybraných oblastech. Formou krátkých prezentací byly shrnuty výsledky řešení podle jednotlivých komodit jednotlivými řešiteli (doc. Ing. Aleš Rajchl, PhD., Ing Irena Němečková, PhD., doc. Ing Marcela Sluková a doc MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA). I přes nižší počet účastníků byl workshop obsahově po odborné stránce zajímavý, řešitelé projektu dostali několik zajímavých otázek a podnětů ze strany výrobců. Po workshopu proběhla krátká porada projektu, jejímž hlavním tématem bylo vypracování periodické zprávy za rok 2022 a upřesnění plánu na rok 2023 (termíny a náplně seminářů a workshopu, plnění výsledků a plán výsledků na rok 2023). Počet přihlášených účastníků semináře byl 29.
Název v anglickém jazyce
Workshop for professionals IV
Popis výsledku anglicky
The workshop focused on the presentation of the results achieved during the 4 years of the project implementation - food reformulation in selected areas. In the form of short presentations were summarized the results of solutions by individual commodities by idividual researchers (doc. Ing. Aleš Rajchl, PhD., Ing. Irena Němečková, PhD., doc. Ing. Marcela Sluková and doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA). Despite the lower number of participants, the workshop was interesting in terms of content the project investigators recevied several interesting questions and suggestions from the producers. After the workshop, a short project meeting was held, the main topic of which was the preparation of the periodic report for 2022 and the refinement n of the plan for 2023 (dates and content of seminars and workshops, implementation of the results and the plan of results for 2023). The number of participants registered for the workshop was 29.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
PK ČR Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
29
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce