Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Workshop pro odbornou veřejnost II

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F20%3AN0000025" target="_blank" >RIV/26722861:_____/20:N0000025 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60461373:22330/20:43921317

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Workshop pro odbornou veřejnost II

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Workshop byl zaměřen na prezentaci výsledků dosažených za 2 roky realizace projektu – reformulaci potravin ve vybraných oblastech. Formou krátkých prezentací byly shrnuty výsledky řešení podle jednotlivých komodit jednotlivými řešiteli (doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., Ing. Irena Němečková, Ph. D., doc. Ing. Marcela Sluková, Ladislav Jirčík a doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA)

  • Název v anglickém jazyce

    Workshop for professionals II

  • Popis výsledku anglicky

    The workshop was focused on the presentation of the results achieved in 2 years of project implementation - food reformulation in selected areas. In the form of short presentations, the results of solutions according to individual commodities were summarized by individual researchers (doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., Ing. Irena Němečková, Ph. D., doc. Ing. Marcela Sluková, Ladislav Jirčík a doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA)

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40500 - Other agricultural sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Elektronicky

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    16

  • Počet zahraničních účastníků

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce