Workshop pro odbornou veřejnost II
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F20%3AN0000025" target="_blank" >RIV/26722861:_____/20:N0000025 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22330/20:43921317
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Workshop pro odbornou veřejnost II
Popis výsledku v původním jazyce
Workshop byl zaměřen na prezentaci výsledků dosažených za 2 roky realizace projektu – reformulaci potravin ve vybraných oblastech. Formou krátkých prezentací byly shrnuty výsledky řešení podle jednotlivých komodit jednotlivými řešiteli (doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., Ing. Irena Němečková, Ph. D., doc. Ing. Marcela Sluková, Ladislav Jirčík a doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA)
Název v anglickém jazyce
Workshop for professionals II
Popis výsledku anglicky
The workshop was focused on the presentation of the results achieved in 2 years of project implementation - food reformulation in selected areas. In the form of short presentations, the results of solutions according to individual commodities were summarized by individual researchers (doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., Ing. Irena Němečková, Ph. D., doc. Ing. Marcela Sluková, Ladislav Jirčík a doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA)
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Elektronicky
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
16
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce