Seminář pro laickou, spotřebitelskou i odbornou veřejnost V – závěrečný (Praha)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F23%3AN0000036" target="_blank" >RIV/26722861:_____/23:N0000036 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22330/23:43928428
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Seminář pro laickou, spotřebitelskou i odbornou veřejnost V – závěrečný (Praha)
Popis výsledku v původním jazyce
Seminář byl primárně zaměřen na prezentaci klíčových výsledků, kterých bylo dosaženo během pěti let realizace projektu, se zaměřením na reformulaci potravin ve vybraných oblastech. Závěrečné slovo k celému projektu pronesl jeho odpovědný řešitel, pan docent Aleš Rajchl, který přehledně shrnul dosažené milníky a hlavní závěry projektu. Následovala paní bakalářka Květa Krajíčková, která se ve svém příspěvku zaměřila na aplikaci reformulovaných výrobků v nutriční terapii, což představovalo zajímavý pohled na praktické využití výsledků projektu. Dále proběhly krátké prezentace od jednotlivých řešitelů projektu, kteří shrnuli výsledky řešení podle jednotlivých komodit. Mezi těmito řešiteli byli doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., Ing. Irena Němečková, Ph. D., doc. Ing. Marcela Sluková a doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA. Seminář byl zakončen diskusí, která poskytla prostor pro vzájemnou výměnu názorů a další prohloubení pochopení prezentovaných témat.
Název v anglickém jazyce
Seminar for the lay, consumer and professional public V - final (Prague)
Popis výsledku anglicky
The seminar was primarily focused on the presentation of key results achieved during the five years of project implementation, with a focus on food reformulation in selected areas. The final word on the entire project was given by its responsible researcher, associate professor Aleš Rajchl, who clearly summarized the achieved milestones and the main conclusions of the project. This was followed by Bachelor Květa Krajíčková, who in her contribution focused on the application of reformulated products in nutritional therapy, which presented an interesting perspective on the practical use of the project's results. There were also short presentations by the individual project solvers, who summarized the results of the solutions according to the individual commodities. Among these researchers were Assoc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., Ing. Irena Němečková, Ph. D., doc. Ing. Marcela Sluková and doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA. The seminar ended with a discussion that provided space for mutual exchange of opinions and further deepening of understanding of the presented topics.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
19
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce