Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Workshop pro odbornou veřejnost III

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F21%3A43923521" target="_blank" >RIV/60461373:22330/21:43923521 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/26722861:_____/21:N0000045

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Workshop pro odbornou veřejnost III

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Workshop byl zaměřen na prezentaci výsledků dosažených za 3 roky realizace projektu – reformulaci potravin ve vybraných oblastech. Formou krátkých prezentací byly shrnuty výsledky řešení podle jednotlivých komodit jednotlivými řešiteli (doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., Ing. Irena Němečková, Ph. D., doc. Ing. Marcela Sluková a doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA). i přes nižší počet účastníků byl workshop obsahově po odborné stránce zajímavý, řešitelé projektu dostali několik zajímavých otázek a podnětů ze stran výrobců.

  • Název v anglickém jazyce

    Workshop for professionals III

  • Popis výsledku anglicky

    The workshop was focused on the presentation of results achieved in 3 years of project implementation - food reformulation in selected areas. In the form of short presentations, the results of solutions according to individual commodities were summarized by individual researchers (doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., Ing. Irena Němečková, Ph. D., doc. Ing. Marcela Sluková and doc. MVDr. Josef Kameník, CSc ., MBA). Despite the lower number of participants, the content of the workshop was interesting from a professional point of view, the project developers received several interesting questions and suggestions from the manufacturers.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Praha (on-line prostřednictvím MS Teams)

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    10

  • Počet zahraničních účastníků

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce