Workshop pro odbornou veřejnost III
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F21%3A43923521" target="_blank" >RIV/60461373:22330/21:43923521 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/26722861:_____/21:N0000045
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Workshop pro odbornou veřejnost III
Popis výsledku v původním jazyce
Workshop byl zaměřen na prezentaci výsledků dosažených za 3 roky realizace projektu – reformulaci potravin ve vybraných oblastech. Formou krátkých prezentací byly shrnuty výsledky řešení podle jednotlivých komodit jednotlivými řešiteli (doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., Ing. Irena Němečková, Ph. D., doc. Ing. Marcela Sluková a doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA). i přes nižší počet účastníků byl workshop obsahově po odborné stránce zajímavý, řešitelé projektu dostali několik zajímavých otázek a podnětů ze stran výrobců.
Název v anglickém jazyce
Workshop for professionals III
Popis výsledku anglicky
The workshop was focused on the presentation of results achieved in 3 years of project implementation - food reformulation in selected areas. In the form of short presentations, the results of solutions according to individual commodities were summarized by individual researchers (doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., Ing. Irena Němečková, Ph. D., doc. Ing. Marcela Sluková and doc. MVDr. Josef Kameník, CSc ., MBA). Despite the lower number of participants, the content of the workshop was interesting from a professional point of view, the project developers received several interesting questions and suggestions from the manufacturers.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha (on-line prostřednictvím MS Teams)
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
10
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce