Selection of Lactiplantibacillus plantarum strains with antifungal aktivity against fungal contaminants of dairy products.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F22%3AN0000094" target="_blank" >RIV/26722861:_____/22:N0000094 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Selection of Lactiplantibacillus plantarum strains with antifungal aktivity against fungal contaminants of dairy products.
Popis výsledku v původním jazyce
This study focused on selecting and characterization of Lactiplantibacillus plantarum strain, including antifungal activity against a broad spectrum of fungal contaminants isolated from dairy products and the environment. Citation: Kavková M., Bazalová O., Dráb V., Cihlář J.: Selection of Lactiplantibacillus plantarum strains with antifungal aktivity against fungal contaminants of dairy products. Ostatní – Poster. Conference: 7th IDF Symposium on Science and Technology of Fermented Milk, online live 29–30 November 2022.
Název v anglickém jazyce
Selection of Lactiplantibacillus plantarum strains with antifungal aktivity against fungal contaminants of dairy products.
Popis výsledku anglicky
This study focused on selecting and characterization of Lactiplantibacillus plantarum strain, including antifungal activity against a broad spectrum of fungal contaminants isolated from dairy products and the environment. Citation: Kavková M., Bazalová O., Dráb V., Cihlář J.: Selection of Lactiplantibacillus plantarum strains with antifungal aktivity against fungal contaminants of dairy products. Ostatní – Poster. Conference: 7th IDF Symposium on Science and Technology of Fermented Milk, online live 29–30 November 2022.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QK1910024" target="_blank" >QK1910024: Využití enzymatického a probiotického potenciálu mikroorganismů k vývoji nových a zvýšení kvality a trvanlivosti stávajících mléčných a pekárenských výrobků.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů