CESTA MLÉKA OD PRVOVÝROBY PO VÝROBEK“ WORKSHOP – MLÉKÁRNA KUNÍN
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F23%3AN0000050" target="_blank" >RIV/26722861:_____/23:N0000050 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
CESTA MLÉKA OD PRVOVÝROBY PO VÝROBEK“ WORKSHOP – MLÉKÁRNA KUNÍN
Popis výsledku v původním jazyce
Účastníci byly seznámeni s vlastnostmi mléka, jeho chemickým složením, parametry ovlivňujícími kvalitu výroby a také legislativními požadavky na mléko a mléčné výrobky. Součástí školení byly základy mikrobiologie, správné hygienické a výrobní praxe. Diskutovány byly výrobní technologie používané na mlékárně Kunín.
Název v anglickém jazyce
Milk from the primary milk production to a product, Workshop Kunín Dairy
Popis výsledku anglicky
The participants were introduced to the properties of milk, its chemical composition, parameters affecting the quality of production and also the legislative requirements for milk and dairy products. The workshop included the fundamental of microbiology, good hygiene and production practices. Production technologies used at the Kunín dairy were discussed.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Mlékárna Kunín
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
56
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce