Workshop pro odbornou veřejnost V – závěrečný. Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně chemické vlastnosti mléčných výrobků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F23%3AN0000051" target="_blank" >RIV/26722861:_____/23:N0000051 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22330/23:43928427
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Workshop pro odbornou veřejnost V – závěrečný. Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně chemické vlastnosti mléčných výrobků
Popis výsledku v původním jazyce
Hlavními tématy workshopu byly současné trendy v reformulaci mléčných výrobků v České republice a experimentální výsledky týkající se sýrů s reformulovaným obsahem soli z hlediska jejich trvanlivosti a mikrobiologických, fyzikálně-chemických, senzorických, reologických a olfaktometrických vlastností. Součástí workshopu byla také ochutnávka sýrů s různým obsahem soli
Název v anglickém jazyce
Workshop for the professional community V – concluding. The influence of reformulation on the shelf-life and physiochemical characteristics of dairy products
Popis výsledku anglicky
The main topics of the workshop were contemporary trends in reformulation of dairy products in the Czech republic and experimental results on cheeses with reformulated salt content concerning their shelf-life and microbiological, physiochemical, sensory, rheological and olfactometric characteristics. The tasting of cheeses with various salt content was a part of the workshop, as well.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
PK ČR Praha a on-line
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
12
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce