Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The effects of cold chain disruption during transport on the microbiological quality of fresh ground beef.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F23%3AN0000085" target="_blank" >RIV/26722861:_____/23:N0000085 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The effects of cold chain disruption during transport on the microbiological quality of fresh ground beef.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The study evaluated the effect of three factors namely (1) higher temperature, (2) the duration of cold chain disruption and (3) the examination time after the disruption on the numbers and abundance of microorganisms in samples of all three packaging types. The results were used to develop mathematical models describing the effect of temperature and the duration of exposure to elevated temperature on the microbial profile of ground beef. These model can serve for establishing the maximum acceptable cold chain disruption duration. Citation: Zouharová A., Necidová L., Bursová Š., Haruštiaková D., Bartáková K., Klimešová M.: The effects of tcold chain disruption during transport on the microbiological quality of fresh ground beef. Others – Poster., Abstract Book. Conference: In 37th EFFoST International Conference 2023 Valencia, Spain, 06.-08. November 2023, Abstract Book, p.598

  • Název v anglickém jazyce

    The effects of cold chain disruption during transport on the microbiological quality of fresh ground beef.

  • Popis výsledku anglicky

    The study evaluated the effect of three factors namely (1) higher temperature, (2) the duration of cold chain disruption and (3) the examination time after the disruption on the numbers and abundance of microorganisms in samples of all three packaging types. The results were used to develop mathematical models describing the effect of temperature and the duration of exposure to elevated temperature on the microbial profile of ground beef. These model can serve for establishing the maximum acceptable cold chain disruption duration. Citation: Zouharová A., Necidová L., Bursová Š., Haruštiaková D., Bartáková K., Klimešová M.: The effects of tcold chain disruption during transport on the microbiological quality of fresh ground beef. Others – Poster., Abstract Book. Conference: In 37th EFFoST International Conference 2023 Valencia, Spain, 06.-08. November 2023, Abstract Book, p.598

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QK21020245" target="_blank" >QK21020245: Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů