The effect of temperature disruption during transport on the microbiological quality of fresh poultry meat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F23%3AN0000083" target="_blank" >RIV/26722861:_____/23:N0000083 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The effect of temperature disruption during transport on the microbiological quality of fresh poultry meat
Popis výsledku v původním jazyce
The study evaluated the effect of three factors namely (1) higher temperature, (2) the duration of cold chain disruption and (3) the examination time after the disruption on the numbers and abundance of microorganisms in samples of all three packaging types. The results were used to develop mathematical models describing the effect of temperature and the duration of exposure to elevated temperature on the microbial profile of fresh poultry meat. Citation: Necidová L., Bursová Š., Haruštiaková D., Zouharová A., Bartáková K., Klimešová M.: The effect of temperature disruption during transport on the microbiological quality of fresh poultry meat. Others – Poster., Abstract Book. Conference: In 37th EFFoST International Conference 2023 Valencia, Spain, 06.-08. November 2023, Abstract Book, p. 299.
Název v anglickém jazyce
The effect of temperature disruption during transport on the microbiological quality of fresh poultry meat
Popis výsledku anglicky
The study evaluated the effect of three factors namely (1) higher temperature, (2) the duration of cold chain disruption and (3) the examination time after the disruption on the numbers and abundance of microorganisms in samples of all three packaging types. The results were used to develop mathematical models describing the effect of temperature and the duration of exposure to elevated temperature on the microbial profile of fresh poultry meat. Citation: Necidová L., Bursová Š., Haruštiaková D., Zouharová A., Bartáková K., Klimešová M.: The effect of temperature disruption during transport on the microbiological quality of fresh poultry meat. Others – Poster., Abstract Book. Conference: In 37th EFFoST International Conference 2023 Valencia, Spain, 06.-08. November 2023, Abstract Book, p. 299.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QK21020245" target="_blank" >QK21020245: Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů