Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The effect of temperature disruption during transport on the microbiological quality of fresh poultry meat

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F23%3AN0000083" target="_blank" >RIV/26722861:_____/23:N0000083 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The effect of temperature disruption during transport on the microbiological quality of fresh poultry meat

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The study evaluated the effect of three factors namely (1) higher temperature, (2) the duration of cold chain disruption and (3) the examination time after the disruption on the numbers and abundance of microorganisms in samples of all three packaging types. The results were used to develop mathematical models describing the effect of temperature and the duration of exposure to elevated temperature on the microbial profile of fresh poultry meat. Citation: Necidová L., Bursová Š., Haruštiaková D., Zouharová A., Bartáková K., Klimešová M.: The effect of temperature disruption during transport on the microbiological quality of fresh poultry meat. Others – Poster., Abstract Book. Conference: In 37th EFFoST International Conference 2023 Valencia, Spain, 06.-08. November 2023, Abstract Book, p. 299.

  • Název v anglickém jazyce

    The effect of temperature disruption during transport on the microbiological quality of fresh poultry meat

  • Popis výsledku anglicky

    The study evaluated the effect of three factors namely (1) higher temperature, (2) the duration of cold chain disruption and (3) the examination time after the disruption on the numbers and abundance of microorganisms in samples of all three packaging types. The results were used to develop mathematical models describing the effect of temperature and the duration of exposure to elevated temperature on the microbial profile of fresh poultry meat. Citation: Necidová L., Bursová Š., Haruštiaková D., Zouharová A., Bartáková K., Klimešová M.: The effect of temperature disruption during transport on the microbiological quality of fresh poultry meat. Others – Poster., Abstract Book. Conference: In 37th EFFoST International Conference 2023 Valencia, Spain, 06.-08. November 2023, Abstract Book, p. 299.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QK21020245" target="_blank" >QK21020245: Vliv míry porušení chladírenského řetězce při odběru a transportu úředně odebraných vzorků na jejich mikrobiální profil</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů