Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Kvalita hovězího masa.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F18%3AN0000007" target="_blank" >RIV/26788462:_____/18:N0000007 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Kvalita hovězího masa.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    DUFEK, A. (2018): Kvalita hovězího masa. Prezentace na workshopu: Látal a kol. 2018: Aktuální poznatky v oblasti výživy, šlechtění a reprodukce masného skotu, Rapotín. Prezentace představila výsledky zejména vlastního výzkumu kvality masa do roku 2017, včetně hodnocení profilu mastných kyselin.

  • Název v anglickém jazyce

    Beef quality.

  • Popis výsledku anglicky

    Dufek, A. (2018): Beef quality. Workshop presentation at: Látal et al. 2018: Current knowledge in the field of nutrition, breeding and reproduction of beef cattle, Rapotín. The presentation presents esp. own results of the research on meat quality conducted by 2017, and including the evaluation of the fatty acid profile

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů