Kvalita hovězího masa.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F18%3AN0000007" target="_blank" >RIV/26788462:_____/18:N0000007 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kvalita hovězího masa.
Popis výsledku v původním jazyce
DUFEK, A. (2018): Kvalita hovězího masa. Prezentace na workshopu: Látal a kol. 2018: Aktuální poznatky v oblasti výživy, šlechtění a reprodukce masného skotu, Rapotín. Prezentace představila výsledky zejména vlastního výzkumu kvality masa do roku 2017, včetně hodnocení profilu mastných kyselin.
Název v anglickém jazyce
Beef quality.
Popis výsledku anglicky
Dufek, A. (2018): Beef quality. Workshop presentation at: Látal et al. 2018: Current knowledge in the field of nutrition, breeding and reproduction of beef cattle, Rapotín. The presentation presents esp. own results of the research on meat quality conducted by 2017, and including the evaluation of the fatty acid profile
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů